La Unió de Veïns aposta per col·laborar amb l’Escola d’Arquitectura del Vallès

by | ag. 31, 2018 | Societat

L'Escola d'Arquitectura del Vallès ubicada a Sant Cugat

L'Escola d'Arquitectura del Vallès ubicada a Sant Cugat | ETSAV-UPC

 

Després de presentar el projecte urbanístic de “Bellaterra Més Sostenible 2030“, el mes de maig, a l'Ajuntament, la Unió de Veïns de Bellaterra ha iniciat uns primers contactes amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC).

 

  

Part de la Junta es va reunir, el juliol, amb la direcció de la Universitat encapçalada per Albert Cuxí, expert nacional i internacional en arquitectura i urbanisme sostenible i director de l'escola ubicada a Sant Cugat del Vallès.

 

 

La trobada va servir per comentar les inquietuds i sensibilitats del poble de Bellaterra i valorar possibles col·laboracions pel que fa al desenvolupament sostenible de Bellaterra. La rebuda de la iniciativa va ser positiva i ja s'està treballant en possibles col·laboracions entre els dos ens. Aquesta línia de desenvolupament sostenible buscaria establir Bellaterra com a referent en aquesta qüestió.

 

  

Per qualsevol actuació que es pugui fer, es requerirà també la implicació de l'EMD i de l'Ajuntament de Cerdanyola..

  

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: