Els Ferrocarrils tornen a funcionar fins a Sant Quirze

by | set. 3, 2018 | Societat

Estació de Bellaterra

Estació de Bellaterra | Cerdanyola.info

 

 

Des d'aquest 3 de setembre l'estació de Bellaterra ja no acumula autobusos substitutoris del servei de ferrocarrils. La línia S2 en direcció Sabadell circula ara des de Barcelona fins a Sant Quirze, ja que el servei entre aquesta estació i Can Feu-Gràcia continua interromput per treballs d’integració de la línia a l’entorn de l’estació sabadellenca. Hi ha bus substitutori i es preveu que el tall duri fins el 10 de setembre.

 

Des d'aquesta data el servei de ferrocarrils circula amb més freqüència, degut a la recuperació de l'horari lectiu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

 

Un dels grans autobusos substitutoris que han estat a l'estació de Bellaterra aquest estiu

Un dels grans autobusos substitutoris que han estat a l'estació de Bellaterra aquest estiu | J. Tardós

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: