Fa exactament 9 anys, el 2 setembre de 2009, Bellaterra inaugurava el que seria el seu primer supermercat: El Condis Life de Bellaterra. La seva arribada, al finalitzar la remodelació del nou Club Bellaterra – amb locals comercials – va suposar deixar enrere els antics “Colmado Rosso” i “Colmado Can Casas“, ubicats anys enrere a l’avinguda Joan Fábregas i a la plaça Joan Maragall de Bellaterra, respectivament. 

La nova empresa va poder instal·lar-se a la plaça del Pi i donar servei als bellaterrencs qui durant uns anys s’havien de desplaçar fins a Sant Cugat, Sabadell o, en menor mesura, Cerdanyola o Barcelona per fer les compres diàries.

La seva arribada va suposar un “esclat” pel que fa a la vida diària de la comunitat i, al llarg del temps, s’ha convertit en un gran punt de trobada on encara ara s’hi troben molts veïns

A les imatges podem veure a la plantilla inicial del Condis Bellaterra, les noves instal·lacions recent estrenades i la Junta del Club Bellaterra d’aleshores, visitant el centre i els primers clients.