[FOTOS] 9 anys de l’arribada del Condis a Bellaterra

by | set. 3, 2018 | Galeries de fotos

Fa exactament 9 anys, el 2 setembre de 2009, Bellaterra inaugurava el que seria el seu primer supermercat: El Condis Life de Bellaterra. La seva arribada, al finalitzar la remodelació del nou Club Bellaterra – amb locals comercials – va suposar deixar enrere els antics “Colmado Rosso” i “Colmado Can Casas“, ubicats anys enrere a l’avinguda Joan Fábregas i a la plaça Joan Maragall de Bellaterra, respectivament. 

La nova empresa va poder instal·lar-se a la plaça del Pi i donar servei als bellaterrencs qui durant uns anys s’havien de desplaçar fins a Sant Cugat, Sabadell o, en menor mesura, Cerdanyola o Barcelona per fer les compres diàries.

La seva arribada va suposar un “esclat” pel que fa a la vida diària de la comunitat i, al llarg del temps, s’ha convertit en un gran punt de trobada on encara ara s’hi troben molts veïns

A les imatges podem veure a la plantilla inicial del Condis Bellaterra, les noves instal·lacions recent estrenades i la Junta del Club Bellaterra d’aleshores, visitant el centre i els primers clients. 

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: