La previsió del temps per abans de Festa Major

by | set. 3, 2018 | Méteo

 

El cel el dia 3 de setembre a Bellaterra

El cel el dia 3 de setembre a Bellaterra | Laia TR

 

 

 

 

 

 

El temps serà inestable durant els primers dies de la setmana, segons explica el meteoròleg Francesc Mauri. El dilluns serà un dia amb calor moderada, ja que els núvols taparan el cel al llarg del dia a la comarca del Vallès Occidental i a Bellaterra. Durant el dimarts al matí, els núvols seran també els protagonistes, com també durant la tarda vespre.

 

A les hores centrals del dia, però, el sol es deixarà veure i farà pujar lleugerament les temperatures. El mateix passarà el dimecres, que es despertarà i marxarà a dormir amb el cel tapat. Tot i això, en les hores centrals del dia el cel s'aclarirà i podrem veure el sol durant unes hores.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: