Imatge de la tarda infantil de l'any 2017
Imatge de la tarda infantil de l'any 2017 | J. Tardós

 

  

  

Consulta aquí tot el programa de Festa Major

 

Mira totes les activitats infantils de la festa aquí

  

  

  

Dissabte 8 de setembre, la Unió de Veïns, el Grup Escolta Bellaterra i el Club Bellaterra seran els encarregats de renovar la tarda esportiva de la Festa Major de Bellaterra.

  

Ho faran amb una Gimcana Esportiva Infantil pels bellaterrencs nascuts entre el 2004 i el 2013 – de 5 a 14 anys. Tots ells i elles ja es poden apuntar al correu electrònic lluis.ribaf@gmail.com o trucant al 677 49 52 87 (places limitades!).

    

L'esdeveniment serà just després de la baixada de carros – dissabte a les 18.15 h a la plaça del Pi – i inclourà jocs de bàsquet, pàdeltenis, futbolscoutball. L'objectiu, aconseguir generar un “punt de trobada” perquè els bellaterrencs més petits “puguin gaudir de l'esport i d'un joc cooperatiu, no competitiu”.

  

Els organitzadors han volgut subratllar que no cal experiència prèvia per poder participar-hi, sinó que han volgut fer un espai obert a tothom, de diferents edats i nivells.

  

 Qui vulgui participar en aquesta primera edició ja es pot apuntar per telèfonemail, o bé al punt d'informació que s'habilitarà a la plaça del Pi. Un cop allà podran recollir la seva acreditació i abans de començar la gimcana se'ls donarà un mocador de diferent color, segons l'edat. A l'acabar s'obsequiarà a tots els participants amb un petit regal.