Es renova la tarda esportiva de la Festa Major!

by | set. 4, 2018 | Societat

Imatge de la tarda infantil de l'any 2017

Imatge de la tarda infantil de l'any 2017 | J. Tardós

 

  

  

Consulta aquí tot el programa de Festa Major

 

Mira totes les activitats infantils de la festa aquí

  

  

  

Dissabte 8 de setembre, la Unió de Veïns, el Grup Escolta Bellaterra i el Club Bellaterra seran els encarregats de renovar la tarda esportiva de la Festa Major de Bellaterra.

  

Ho faran amb una Gimcana Esportiva Infantil pels bellaterrencs nascuts entre el 2004 i el 2013 – de 5 a 14 anys. Tots ells i elles ja es poden apuntar al correu electrònic lluis.ribaf@gmail.com o trucant al 677 49 52 87 (places limitades!).

    

L'esdeveniment serà just després de la baixada de carros – dissabte a les 18.15 h a la plaça del Pi – i inclourà jocs de bàsquet, pàdeltenis, futbolscoutball. L'objectiu, aconseguir generar un “punt de trobada” perquè els bellaterrencs més petits “puguin gaudir de l'esport i d'un joc cooperatiu, no competitiu”.

  

Els organitzadors han volgut subratllar que no cal experiència prèvia per poder participar-hi, sinó que han volgut fer un espai obert a tothom, de diferents edats i nivells.

  

 Qui vulgui participar en aquesta primera edició ja es pot apuntar per telèfonemail, o bé al punt d'informació que s'habilitarà a la plaça del Pi. Un cop allà podran recollir la seva acreditació i abans de començar la gimcana se'ls donarà un mocador de diferent color, segons l'edat. A l'acabar s'obsequiarà a tots els participants amb un petit regal.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: