Ubereats
Ubereats | Ubereats

 

 

La plataforma de menjar a domicili UberEats ha iniciat l’expansió més enllà de Barcelona i oferirà el seu servei a municipis de l’àrea metropolitana, segons ha avançat el Diari Ara. Els primers punts escollits per ampliar el seu negoci, ja durant aquest 2018, són Sant Cugat, Mira-sol, Valldoreix i Bellaterra. Abans que acabi l’any la companyia també arribarà a l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet. L'oferta d'UberEats posarà a disposició dels clients una quarantena de restaurants, amb un temps d'entrega d'uns 30 minuts.

 

Actualment a Bellaterra només hi ha una empresa que ofereix el servei de menjar a domicili provinent de desenes de restaurants diferents: JustEat. Així, UberEats se sumarà a l'oferta ja existent de menjar a domicili amb una gran cartera de restaurants.