A presó un lladre de pisos detingut pels Mossos d’Esquadra de Cerdanyola

by | set. 6, 2018 | Successos

 

Una detenció per part dels Mossos

Una detenció per part dels Mossos | Arxiu

 

 

  

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir, l'1 de setembre, un home per un robatori amb força en un immoble del municipi veí, Montcada i Reixac. L'home té 33 anys, de nacionalitat marroquina i acumula diversos antecedents.

 

 

Segons informa el cos policial, els fets van succeir al voltant de les 15.30 h, del dia 1 de setembre quan els Mossos van rebre la trucada d'un home que va explicar que acabava de veure un lladre, que el 28 d'agost havia entrat al seu domicili quan ell era dins.

 

Una patrulla va anar a trobar-se amb la víctima del robatori i els va explicar que el presumpte lladre acabava d'entrar en una finca del carrer Conca de la localitat de Montcada i Reixac. Els agents van fer una recerca dins la finca però no van trobar a ningú. Minuts després, i mentre els agents parlaven amb l'home que els havia requerit, el presumpte autor del robatori, que s'havia amagat en veure als agents, va sortir precipitadament de la finca allunyant-se ràpidament de la patrulla. Una segona patrulla que es trobava per la zona el va poder aturar, identificar i detenir.

 

El dia del robatori, la matinada del 28 d'agost, la víctima va enxampar dos homes dins casa seva. Els dos homes van fugir per la teulada de la finca amb un maletí que li havien sostret. La víctima els va perseguir per les teulades del bloc de pisos fins que els va perdre de vista.

 

El diumenge 2 de setembre el detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó. Els Mossos d'Esquadra indiquen que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: