La previsió del temps que s’espera per Festa Major!

by | set. 6, 2018 | Méteo

 

El cel a Bellaterra amb garlandes de Festa Major

El cel a Bellaterra amb garlandes de Festa Major | Laia TR

 

 

 

 

Els ruixats han estat els protagonistes de les últimes hores arreu de Catalunya i també en part del Vallès Occidental i, de moment, seguiran sent-ho. Així ho pronostica el meteoròleg Frances Mauri, que assenyala que la pluja pot tornar durant la tarda de dijous i també la del divendres. A més, assenyala que cal tenir precaució, ja que els ruixats poden ser importants.

 

De cara al dissabte i al diumenge sembla que la situació s'estabilitzarà i el temps serà més agradable, sense ruixats i amb temperatures de calor moderada per poder gaudir del cap de setmana.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: