Imatge d'un sopar de festa major, l'any 2017
Imatge d'un sopar de festa major, l'any 2017 | Lali Àlvarez

 

 

Mira aquí el programa de Festa Major

Troba aquí tots els detalls

Aquestes són les millors activitats infantils

 

 

La plaça ja està tallada i els carrers preparats. (Mira aquí les restriccions de trànsit i aparcament que hi haurrà). A partir de les 17 h de la tarda ja donarem per començada la Festa Major de Bellaterra 2018. Els primers en instal·lar-se a la plaça seran els inflables i el mercat infantil d’intercanvi d’objectes.

 

Els petits podran gaudir de l’espectacle de titelles “La Caputxeta Vermella”, a les 18 h a la plaça del Pi. Els més grans podran pujar al centre cívic a veure l’obra de teatre “El Malalt imaginari”, a les 19.30 h de la mà de la companyia Inestable de Bellaterra.  Entrada gratuïta!

 

Després, temps per arreglar-se pel sopar-pregó. Començarà a les 22.15 h a un preu de 8 euros. El menú consistirà en una amanida de pasta, botifarra de calaf, patates al caliu amb all i oli i pastís gelat de crema catalana. Recordeu que només es poden fer les reserves fins a les 14 hores del migdia del mateix divendres! El telèfon és el 620 59 08 07 o al mail pbbellaterra@gmail – Penya Blaugrana de Bellaterra. Només es garanteix el sopar fent la reserva prèviament.

 

A les 23 h serà el torn del pregoner Feliu Riba qui ens parlarà de la Bellaterra dels anys 50 i 60 (llegeix la seva entrevista aquí). A les 23.15 h un espectacle de percussió participatiu a càrrec de Percumania. El ball serà a partir de la 01 h amb DJ Ivan.