Les restriccions de trànsit i aparcament per la Festa Major

by | set. 6, 2018 | Societat

Un senyal restrictiu a la plaça de l'estació

Un senyal restrictiu a la plaça de l'estació | J. Tardós

 

 

 

  

Durant els dies de Festa Major, la plaça del Pi de Bellaterra quedarà tallada al trànsit i en el seu interior no s’hi podrà aparcar (vorera Sant Pancraç, davant de l’estació, davant de la farmàcia i el tram inicial de Joan Fàbregas).

 

 

El carrer Lluís de Ábalos – on donava l'antiga entrada d'El Club – canviarà de sentit pel trànsit intern dels veïns de Bellaterra i tampoc s’hi podrà aparcar.  El trànsit de la carretera BV-1414 en sentit Sabadell es desviarà al punt quilomètric 2,9 cap al carrer Casas i Amigó. En sentit Sant Cugat, el trànsit es desviarà just abans de la gasolinera, cap al carrer Jeroni Martí. Com sempre, els veïns pròxims a la plaça del Pi (sentit Sabadell) i els que tinguin l’accés passada la gasolinera (sentit Sant Cugat) podran circular més enllà del punt de desviació.

 

Durant la Cursa de la Diada, “La Sansi de Bellaterra” – prevista per l'11 de setembre – es mantenen les restriccions descrites anteriorment i s’hi afegeix, entre les 6 del matí i les 14 hores, la prohibició d’aparcar al carrer Miguel Servet, plaça del Pi, Balmes i Ramon Llull. També el tram inicial del carrer Alonso Cano (entre la carretera i l'accés a la Via Verda).

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: