Un senyal restrictiu a la plaça de l'estació
Un senyal restrictiu a la plaça de l'estació | J. Tardós

 

 

 

  

Durant els dies de Festa Major, la plaça del Pi de Bellaterra quedarà tallada al trànsit i en el seu interior no s’hi podrà aparcar (vorera Sant Pancraç, davant de l’estació, davant de la farmàcia i el tram inicial de Joan Fàbregas).

 

 

El carrer Lluís de Ábalos – on donava l'antiga entrada d'El Club – canviarà de sentit pel trànsit intern dels veïns de Bellaterra i tampoc s’hi podrà aparcar.  El trànsit de la carretera BV-1414 en sentit Sabadell es desviarà al punt quilomètric 2,9 cap al carrer Casas i Amigó. En sentit Sant Cugat, el trànsit es desviarà just abans de la gasolinera, cap al carrer Jeroni Martí. Com sempre, els veïns pròxims a la plaça del Pi (sentit Sabadell) i els que tinguin l’accés passada la gasolinera (sentit Sant Cugat) podran circular més enllà del punt de desviació.

 

Durant la Cursa de la Diada, “La Sansi de Bellaterra” – prevista per l'11 de setembre – es mantenen les restriccions descrites anteriorment i s’hi afegeix, entre les 6 del matí i les 14 hores, la prohibició d’aparcar al carrer Miguel Servet, plaça del Pi, Balmes i Ramon Llull. També el tram inicial del carrer Alonso Cano (entre la carretera i l'accés a la Via Verda).