Sortida de la cursa de patinets
Sortida de la cursa de patinets | A. Trepat

 

Mira aquí el programa de Festa Major

Troba aquí tots els detalls

Aquestes són les millors activitats infantils

 

 

Dissabte és el dia fort de Festa Major a Bellaterra! Durant tot el matí, però, l'activitat es traslladarà a la Font de la Bonaigua. Els bellaterrencs hi podran accedir – sempre caminant – a través de dues rutes: des de la plaça del Pi seguint el Camí dels Enamorats, o bé pel Camí de la Font, que uneix la carretera de Bellaterra per dos extrems. 

 

La plaça del Pi no es tornarà a omplir fins al migdia, a les 14 h, amb el vermut gentilesa dels restaurants de Bellaterra i una exhibició de country. Abans però, els més matiners podran agafar la bicicleta i participar a la bicicletada familiar pel Camí Verd. Sortida a les 9.30 h des de la Font de la Bonaigua. A les 10 h hi haurà una classe oberta de tai-txí al mateix lloc i a les 11 h arribarà l'esmorzar popular de la Unió de Veïns. Els nens i nenes podran jugar al parc i a la tirolina de la font, però també participar al concurs de dibuix del Grup Escolta Bellaterra i les activitats infantils amb pista americana inclosa. Es recomana portar banyador i roba per embrutar.

 

Esmorzar popular a la Font de la Bonaigua
Esmorzar popular a la Font de la Bonaigua | A. Trepat

 

 

La tarda continuarà enèrgica. La baixada de carros (17 h), la nova gimcana esportiva infantil – mira tots els detalls aquí – (18.15 h) i la cursa de patinets (19.45 h). 

 

Per qui no l'hagi vist a les 19.30 h tindrà la segona i última oportunitat de veure “El Malalt imaginari“, de la companyia La Inestable de Bellaterra

 

Ja a la nit, arribarà el torn de La Nit Multicolor de la Unió de Veïns (cal reservar i anar vestit de coloraines) i l'actuació musical de Bollywood i, després, el grup SuperGang, amb versions de temes clàssics dels 80. Acabarà la nit el DI Jann Novi. El sopar constarà de fideuà de peix, contracuixa de pollastre amb patata fornera i pebrot i síndria i tindrà un cost de 8 euros. Reserves fins les 14 hores de dissabte al 666 555 396 o reserves@unioveinsbellaterra.cat (només es garanteix sopar fent la reserva prèviament). 

 

Jocs i concurs també es faran al parc de la Font de la Bonaigua
Jocs i concurs també es faran al parc de la Font de la Bonaigua | A. Trepat

 

 

Actuació del famós ballarí internacional Sat Atma Sighn – qui vindrà a Bellaterra la nit de dissabte 8 de setembre – al programa “Tú si que vales!”