Imatge del Holi de la Festa
Imatge del Holi de la Festa | Albert Trepat

 

 

 

Si ja estàs vivint la Festa Major de Bellaterra i vols veure'n imatges, només has d'anar al nostre canal d'Instagram (el compte és @bellaterradiari)!.

 

Les millors fotografies les trobaràs allà, de la mà del fotògraf bellaterrenc Albert Trepat. Per veure-les, clica sobre aquest enllaç

 

Al final de la festa les anirem incorporant totes al nostre web. Mentrestant, segueix el dia a dia a través de les publicacions d'Instagram, els seus “stories”, o bé per tots els vídeos que ja estan penjats al canal de Facebook. Revisa, tant Instagram com Facebook, sempre que vulguis! Hi anem afegint contingut.

 

Finalment et recordem que estem fent un concurs d'instagram en el que pots guanyar un dinar gratuït al nou comerç La Bellateca de Bellaterra o un tractament de reflexologia podal gratis! Mira tots els detalls aquí. El hashtag: #ConcursBellaterraDiariFM18