Detall de l'estació de FGC de Bellaterra
Detall de l'estació de FGC de Bellaterra | Laia TR

 

 

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, FGC, reforçarà les seves línies metropolitanes.

 

Així, la línia Barcelona-Vallès que passa per Bellaterra oferirà un servei especial a partir de les 11 h incrementant l'oferta de trens. Un total de 942 trens hi circularan, el que representa un total de 453 trens més dels que circulen en un dia festiu habitual. A més, els trens de la línia L6-Sarrià passaran a fer servei d'S5-Sant Cugat entre les 15 h i les 23 h, ampliant així l'oferta de trens al Vallès.

 

Els intervals de pas en aquesta línia seran:

– Entre Pl. Catalunya i Gràcia: 2 minuts

– Entre Pl. Catalunya i Sarrià: 3 minuts

– Entre Pl. Catalunya i Sant Cugat/Rubí: 3 minuts

– Entre Pl. Catalunya i Terrassa/Sabadell: 12 minuts

 

L’ús del transport públic és una eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, equitatius, competitius, tranquils i saludables, amb un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït. Des de FGC recomanen aquesta opció en detriment del cotxe privat pels desplaçaments fins als diferents actes que s'organitzen per commemorar la Diada, ja que, molt probablement, el trànsit es veurà afectat per desviaments i limitacions de recorregut.