Imatges dels dos premis
 

 

El mitjà popular i de comunicació local BellaterraDiari (@bellaterradiari) convoca la primera edició d’un Concurs d’Instagram, coincidint amb la Festa Major de Bellaterra 2018.

 

El concurs serà només del 6 al 10 de setembre i el motiu de les fotografies haurà de ser la Festa Major 2018. Per participar-hi, els bellaterrencs i bellaterrenques només hauran de penjar les imatges a la plataforma instagram amb l’etiqueta:

 #ConcursBellaterraDiariFM2018

 

Els premiats seran dos. En primer lloc, aquella imatge que acumuli més “likes” o “m'agrada” i, en segon lloc, aquella que decideixi el jurat del mitjà, encapçalat pel fotògraf bellaterrenc Albert Trepat. 

 

Els premis: un “teca-dinar” i un tractament de reflexologia podal

 

 

 • La imatge escollida pel jurat valorarà la seva originalitat, qualitat i representativitat de la Festa Major 2018. El premi, un tractament de reflexologia podal de la mà de la terapeuta bellaterrenca Sandra Sánchez, qui estrena nova sala de teràpies, reflexologia podal, massatge tailandès i reiki al carrer Talismà 6 de Bellaterra

 

Els passos a seguir:

 

 1. Fes fotos de la Festa Major de Bellaterra 2018

 2. Utilitza l’etiqueta #ConcursBellaterraDiariFM2018

 3. Segueix @bellaterradiari a l’instagram

 

Termini: des del dijous 6 de setembre fins el dilluns 10 de setembre a les 19 hores de la tarda. El veredicte es farà saber a través de les xarxes i per missatge privat als guanyadors/es el dimarts 11 de setembre al matí.

 

 

 

 

 

Bases específiques

 

 

 1. L’objectiu del 1r Concurs d'Instagram de BellaterraDiari és dinamitzar la Festa Major de Bellaterra, a més de promoure el comerç local i fer comunitat. 
 2. Les imatges guanyadores seran dues. En primer lloc, aquella que acumuli més “likes” o “m’agrada” a la plataforma i, en segon lloc, aquella que valori el jurat del mitjà presidit pel fotògraf bellaterrenc Albert Trepat, la redactora Laia Tardós i el director comercial Jordi Tardós. 
 3. De les imatges seleccionades es valorarà originalitat, qualitat i representativitat de la Festa Major de Bellaterra.
 4. La participació al concurs és gratuïta.
 5. Entraran a concurs totes les fotografies amb l’etiqueta #ConcursBellaterraDiariFM2018. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Festa Major
 6. Hi haurà 2 premis per les millors fotografies originals. 
  1. La primera imatge premiada serà aquella que tingui més votació popular, és a dir, amb més “Likes”, en el moment que es tanqui el concurs; però haurà de complir amb els requisits presents en aquestes bases. 
  2. La segona imatge premiada serà per vot de la Junta Directiva del Mitjà i també haurà de complir amb els requisits. 
 7. Cada participant pot presentar tantes fotografies com desitgi. Totes entraran al concurs. 
 8. Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil, càmera digital o analògica, tan se val. Sempre, però, de la festa major 2018.
 9. No podran participar en el concurs aquelles persones membres de la Junta Directiva en data del concurs.
 10. Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom dels guanyadors també es farà públic al web i xarxes socials dels organitzadors (@bellaterradiari). Els guanyadors hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu info@bellaterradiari.cat per tal de publicar-la en l’edició en paper

 

 

Ús de les imatges i les dades

 

1. Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades pel mitjà de comunicació local BellaterraDiari per a futures campanyes de promoció o il·lustració de notícies.

2. Pujar les fotografies amb l'etiqueta #ConcursBellaterraDiariFM18 implica el permís perquè BellaterraDiari es posi en contacte amb el guanyador/a a través d'un missatge a la fotografia. El nom del guanyador/a també es farà públic als canals indicats anteriorment.

3. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades del guanyador no s'incorporarà a cap fitxer de Bellaterra Comerç S.L.

 

Premis i jurat

 

1. El jurat està format per la Junta Directiva de l’Associació en el moment del Concurs. La Junta vetlla per entregar el primer premi a la imatge amb més votació popular, és a dir, amb més Likes, en el moment que el concurs finalitzi; i també deliberarà i es farà una votació entre els membres per la imatge que considerin més bonica.

2. El jurat emetrà públicament el resultat dels guanyadors del concurs el dimarts 11 de setembre a les 14:00h a través de la seva web i les xarxes socials corresponents.

4. Les persones guanyadores podran renunciar al premi, però en cap cas els es podrà canviar el premi per diners o ser objecte de qualsevol alteració o compensació a petició de la persona guanyadora.

 

Informació addicional

 

1. L'organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de l’Associació o no s’avinguin amb els seus objectius; o aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

2. BellaterraDiari no es responsabilitza de les fotografies que els participants publiquin al seu compte Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen. L’Associació no es responsabilitzarà que un tercer reclami drets d'imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència del present concurs.

 

Acceptació de les bases

1. La publicació d'imatges amb l'etiqueta #ConcursBellaterraDiariFM2018 significa l'acceptació d'aquestes bases.

2. La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram.