Les dues imatges guanyadores. A l'esquerra, la de la Gemma, i, a la dreta, la de l'Albert amb 136 likes
Les dues imatges guanyadores. A l'esquerra, la de la Gemma, i, a la dreta, la de l'Albert amb 136 likes | Cedides

 

 

Albert Pantaleoni Xercavins i Gemma @gemmvil han estat els guanyadors del 1r Concurs d'Instagram de Festa Major de BellaterraDiari.

 

Els dos premiats han presentat les fotografies sota l'etiqueta #ConcursBellaterraDiariFM2018 (mira-les a dalt). La de Pantaleoni ha obtingut 136 likes i la de la Gemma ha estat escollida pel jurat encapçalat pel fotògraf Albert Trepat.

 

Pantaleoni gaudirà d'un “teca-dinar” a la nova Bellateca de Bellaterra (avinguda Josep Maria Marcet, 3) i la Gemma d'un tractament de reflexologia podal gratis a la nova sala de la terapeuta bellaterrenca Sandra Sánchez, especialitzada en reflexologia podal, reiki i massatge tailandès al carrer Talismà 6 de Bellaterra. 

 

Felicitats!