Álvaro Hernández, PP Cerdanyola, i Daniel Serrano, PP Provincial, davant la Ciutat de la Justícia
Álvaro Hernández, PP Cerdanyola, i Daniel Serrano, PP Provincial, davant la Ciutat de la Justícia | PP Cerdanyola

 

 

El Partit Popular de Cerdanyola del Vallès ha presentat una denúncia, davant la Fiscalia Provincial de Barcelona, una denúncia contra l'equip de govern municipal de l'Ajuntament de Cerdanyola. La denúncia contempla delictes d'odi, prevaricació i malversació al voltant del lema “Via Fora!“, escollit per la Diada 2018.

 

El president de la formació local, Álvaro Hernández, ha presentat la denúncia a la Ciutat de la Justícia de Sabadell acompanyat del president del PP provincial, Daniel Serrano. La denúncia va dirigida contra l'alcalde, Carles Escolà, i els quatre regidors al govern: Elvi Vila, Contxi Haro, Laura Benseny i Ivan González. En el text presentat davant Fiscalia, s'indica que l'alcalde de Cerdanyola utilitza “la seva condició d'alcalde i màxim representant de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en benefici dels seus posicionaments polítics”. Aquesta ha estat la reacció del govern municipal.

 

“Ja estem cansats que l'equip de govern municipal, que encapçala el Sr. Carles Escolà, trepitgi quan vulgui els drets de tots els veïns de Cerdanyola. El lema escollit per la Diada, VIA FORA, és una incitació a l'odi contra aquelles persones que no pensen com ells”, destaca Hernández. El president del PP local afegeix que el lema de la Diada 2018 també és una incitació a la “confrontació que poden tenir ciutadans pels diferents posicionaments polítics que, en relació a l'anomenat 'procés català', havent adoptat resolucions municipals encaminades a la incitació de l'odi i la confrontació, o a l'apologia de fets delictius fent servir recursos municipals i gastant diners municipals”.

 

 

Cartell del lema Via Fora!
Cartell del lema Via Fora! | Ajuntament de Cerdanyola