Un dia de pluja a Cerdanyola
Un dia de pluja a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

El Vallès Occidental va ser la segona comarca més afectada per les fortes pluges durant la tarda del 12 de setembre. Protecció Civil va rebre un total de 89 trucades per incidents relacionats amb la tempesta a la comarca.

 

Aquestes gairebé 90 trucades representa el 22% de tots els avisos que va rebre Protecció Civil fins les 7 h del 13 de setembre. La comarca amb més trucades va ser el Barcelonès amb 129. Dins el Vallès Occidental, Terrassa va ser el municipi més afectat per les pluges fent 75 trucades per incidents durant la tempesta. 

 

A més, el Vallès Occidental va ser una de les zones on van caure més llamps durant l'episodi de tempestes. Segons dades del Meteocat, centenars de llamps van caure entre les 16 i les 20 h del 12 de setembre.

 

 

Mapa dels llamps registrats
Mapa dels llamps registrats | Meteocat