La gran majoria dels usuaris entren a BellaterraDiari a través del mòbil

La gran majoria dels usuaris entren a BellaterraDiari a través del mòbil | Redacció

 

 

 

Si vols estar sempre a l'última i saber el què passa a Bellaterra pots afegir BellaterraDiari a la pantalla d'inici del teu mòbil. Tant si tens un telèfon intel·ligent o tauleta Android com un iPhone, aquí t'expliquem com fer-ho!

 

Android (Chrome)

 

Si el teu mòbil funciona amb Android i el navegador que utilitzes és Google Chrome, només has d'entrar a la pàgina web de BellaterraDiari (bellaterradiari.cat) i polsar el menú d'opcions (tres puntets). Un cop en aquest menú, només has de seleccionar “Afegir a la pantalla d'inici”. D'aquesta forma et sortirà una icona per accedir directament a BellaterraDiari.

 

 

 

 

iOS (Safari)

 

En canvi, si utilitzes un iPhone o iPad amb Safari per entrar al BellaterraDiari, el procés canvia una mica. Has d'accedir a la pàgina web i un cop allà, en el menú inferior, fer clic a la icona de “Compartir”. Dins el menú has de seleccionar l'opció “A la pantalla d'inici” (la icona d'un símbol de suma dins un quadrat) i ja tindràs un accés directe a la pantalla d'inici.

 

 

 

 

 

 

Recorda que també et pots subscriure gratuïtament al canal de notícies del BellaterraDiari a través de WhatsApp. Per fer-ho només cal seguir aquests dos senzills passos:

 

1. Afegeix el número de BellaterraDiari a l'agenda de contactes: 696 56 94 59

 

2. Envia un missatge de Whatsapp amb la paraula ALTA

 

Els usuaris es podran donar de baixa quan vulguin seguint el mateix procediment però enviant la paraula BAIXA.