Dibuix de la crema d'una dona quan la van considerar bruixa
Dibuix de la crema d’una dona quan la van considerar bruixa | Viquipèdia

Ja està inaugurada la nova exposició temporal Per bruixa i metzinera. La caça de bruixes a Catalunya al Museu de Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallès. La exposició dóna les claus per respondre a  suscita el fenomen de la bruixeria i també la repressió a la qual va estar sotmesa en el nostre passat català.

La mostra ‘Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya’ serà al Museu de ca n’Oliver entre el 3 de setembre i el 25 de novembre.

L’exdirector del Museu d’Història de Catalunya i comissari de l’exposició va explicar la gestació d’aquest procés durant l’Edat Mitjana posant especial èmfasis en la desconstrucció dels tòpics i analitzant la seva evolució al llarg dels segles.

Imatge de l'exposició a Ca n'Oliver
Imatge de l’exposició a Ca n’Oliver | Museu Ca n’Oliver