La cantant bellaterrenca Magalí Sare, a la plaça del Pi de Bellaterra
La cantant bellaterrenca Magalí Sare, a la plaça del Pi de Bellaterra | Laia TR

 

 

(Vídeo d'un dels temes del disc a sota)

 

Un disc “minimalista”, d'”estils molt variats” però units pel mateix so. La cantant bellaterrenca Magalí Sare – soprano també del Quartet Mèlt, guanyador de la tercera edició del concurs Oh Happy Day de TV3, entre altres projectes  – ha presentat el seu primer disc: “Cançons d'Amor i Dimonis“.

 

Es tracta d'un àlbum autoeditat, produït per Vic Moliner i Panxii Badii, que pren forma després de 6 anys entre calaixos i pensaments de l'artista. “Cançons d'Amor i Dimonis” és un recull de temes propis en anglès i en català que ha servit com a “teràpia” i també com a experimentació pel que fa a l'enregistrament del seu primer disc com a líder. 

 

“El disc l'havia de fer, tenia la necessitat d'acabar-lo perquè significa el tancament d'una etapa molt important de la meva vida”, explica la cantant, flautista i percussionista bellaterrenca.  Un gran nombre d’aquests temes musicals li van servir per superar una crisi existencial arran d’una relació tòxica amb una persona estimada. 

 

Després de participar en fins a tres projectes diferents durant el Mercat de Música Viva de Vic, ara Sare es troba en plena implosió musical. A més, col·labora amb diferents projectes com el de ser la veu de la compositora Clara Peya, en el seu nou disc: “Estómac“, una producció molt “visceral”, segons l'artista bellaterrenca. “La Clara em va demanar que fos jo qui cantés les seves lletres i juntes hem passat un procés molt fort”, explica.  Les dues compositores presentaran el disc conjunt a la Sala Apolo de Barcelona, el 19 d'octubre a les 21.30 h.

 

Cançons d'Amor i Dimoni” es podrà escoltar el 22 de setembre als Escenaris Particulars de Gelida, el 25 d'octubre al Bar Mut de Sant Cugat del Vallès i el 17 de novembre, a les 20.30 h, al Conservatori del Liceu.

 

El disc es pot adquirir a través de la seva pàgina web i pròximament també a la llibreria i quiosc Paper's de Bellaterra

 

Mira la resta de projectes i col·laboracions a la pàgina web de la Magalí, al seu Instagram o a l'agenda dels pròxims concerts.