Part de la comissió d'ERC Cerdanyola que està treballant en el Projecte de Ciutat
Part de la comissió d'ERC Cerdanyola que està treballant en el Projecte de Ciutat | Cedida

 

 

 

Esquerra Republicana de Cerdanyola (ERC Cerdanyola) ha encetat un ampli debat i reflexió per actualitzar el Projecte de Ciutat que proposen per la totalitat del municipi de CerdanyolaBellaterra inclosa.

 

La formació aposta per “fer una ciutat per a les persones, inclusiva, saludable i sostenible econòmica i mediambientalment”, on els serveis municipals siguin “eficients i amb una alta qualitat”.

 

La prioritat la posen en les polítiques i l'atenció a les persones. Els republicans demanen ara la implicació de totes aquelles persones, militants o no d’Esquerra, que s'han adreçat sovint per oferir la seva col·laboració o proposar idees o esmenes. Els àmbits de treball sota els quals s'organitzaran – i giraran els debats – seran quatre: Polítiques per a les persones, Territori i sostenibilitat, Economia i Funcionament de l'administració local. 

 

La seva proposta és que els veïns valorin quina comissió els interessa més i participin, buscant així, la implicació de tot el teixit social per recollir les inquietuds de tots els sectors i zones de Cerdanyola per actualitzar el Projecte de Ciutat de la formació política . Detallats, els àmbits són:

 

  1. Polítiques per a les persones: Cultura, Educació, Esports, Atenció Social, Gent Gran, Gent Jove, Sanitat i Salut Pública, Polítiques d’Habitatge i Drets Civils.

  2. Territori i Sostenibilitat: Planejament Territorial i Disseny Urbà, Habitatge, Mobilitat i Sostenibilitat (Residus, Energia, Aigua).

  3. Economia: Industria, Treball, Comerç, Turisme.

  4. Funcionament de la Administració Local: Finances Municipals i marc normatiu per un costat; i Organització, Relacions institucionals i participació, Seguretat Pública, Governança, Transparència.

 

 

La direcció de contacte pels interessats/des és cerdanyola@esquerra.cat