Frankenstein de Mary Shelley
Frankenstein de Mary Shelley | CULTURAMAS

 

 

La taula rodona '200 anys del mite de Frankenstein' sobre Mary Shelley i el seu 'Frankenstein' estrena la nova temporada de Cafè amb Lletres a les 19.30 h a la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès. 

 

L'any 1818 Frankenstein or The Modern Prometheus, de Mary Shelley. L'obra és objecte comú del personatge que trobarem a les set novel·les i que ens recorda al doctor Frankenstein. La Editorial Comanegra ha volgut retre-li homenatge amb la col·lecció 'Matar al Monstre'.

 

La taula rodona comptarà amb les intervencions d'Ada Castells, autora de La primavera pendent, Jordi Coca, autor del llibre Els ulls dels homnes mentiders, Susanna Rafart, autora de La fugida d'Urània, i Jordi Puig, editor de l'Editorial Comanegra.