Un moment de l'obra El Malalt Imaginari
Un moment de l'obra El Malalt Imaginari | Laia TR

 

 

L'obra de teatre que ha preparat aquest any la companyia La Inestable de Bellaterra – “El Malalt Imaginari” de Molière – es podrà tornar a veure, en dues ocasions més, el pròxim 22 i 23 de setembre a Bellaterra.

 

Les dues funcions seran a les 20 hores a la sala gran del Centre Cívic de Bellaterra. La companyia ja va estrenar l'espectacle durant els passats dies de Festa Major. Ara, dies més tard, els bellaterrencs que no la van poder veure ho podran tornar a fer, amb entrada gratuïta i aforament limitat.

 

L'obra compta amb la direcció de Marc Lorenzo, la producció de La Inestable de Bellaterra, la construcció d'escenografia de Fernando Lorenzo, Carles Campoy com a tècnic de so i llums, vestuari i utillatge de Julieta Vilaplana, maquillatge de Carmina Camps i disseny gràfic de Marc Lorenzo.

 

El repartiment, Jaume Sanjust com a Argan, Jan Valls com a Toneta i Sr. Diaforius, Carlos Muntañola com a Tonteta i Tomas, Mei Barceló com Angelica, Julieta Vilaplana com Belina i Dr. Purgueta, Sara Boixeda com Sr. Bonafe, Lluïseta i Dr. Ferums, Albert Gallemí com a Cleant i Beralt.

 

El públic durant una de les representacions de Festa Major
El públic durant una de les representacions de Festa Major | Laia TR