Objectes que portava el detingut
Objectes que portava el detingut | Mossos d'Esquadra

 

 

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Cerdanyola del Vallès van detenir, el 12 de setembre, un home, de 30 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Viladecans com a presumpte autor d’un robatori amb força en un domicili de la localitat de Bellaterra (Vallès Occidental).

 

Els agents, quan van arribar al lloc, van trobar diversos testimonis que tenien retingut un home com a presumpte autor del robatori. Segons manifestacions dels testimonis, els fets van tenir lloc a les 13 h del mateix dia quan el detingut, repartidor d’una empresa d’aigua a domicili, va trucar a la porta d’una casa situada al carrer Mestre Nicolau de la localitat de Bellaterra.

 

Quan va comprovar que, després de trucar diverses vegades, ningú obria la porta, va accedir al pati posterior saltant una tanca perimetral i va forçar la finestra del lavabo per entrar al pis. En el moment en què aquest home regirava l’interior de la casa va ser sorprès per la dona de la neteja, la qual es va espantar molt i va marxar atemorida cap a l’exterior a través del soterrani. Immediatament la dona va trucar al propietari que estava de camí.

 

Quan el lladre saltava la tanca per fugir, va ser retingut per un veí i el mateix propietari. Els agents van identificar el presumpte autor i van observar que aquest home portava la samarreta al revés per tapar el logotip de l’empresa per la qual treballava i diferents eines consistents en un tornavís, una llima d’ungles, unes tisores, un ganivet rovellat i uns guants, susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris amb força.

 

També se li van localitzar nombrosos objectes que el propietari de l’immoble violentat va reconèixer com a seus. Davant aquests fets els agents van procedir a la detenció d’aquest home.

 

Divendres 14 de setembre el detingut va passar a disposició del jutjat de Guàrdia de Cerdanyola que va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta, ja que no es descarta que l’autor hagi comès altres robatoris.