Una de les classes extraescolars de tennis a Bellaterra l'any passat

Una de les classes extraescolars de tennis a Bellaterra l'any passat | Cedida

 

 

 

El tennis va ser potser un dels primers esports que es van practicar a Bellaterra. L’afició ve de lluny amb el naixement d’El Club Bellaterra i les pistes que també van construir els particulars de la zona.

 

Ara, i de la mà del tennista bellaterrenc Lluis Riba, el tennis torna a Bellaterra. T’agrada aquest esport?

 

 

Servei de recollida d'infants a l’escola i tennis a Bellaterra

 

Riba acumula una llarga carrera professional i experiència acreditada amb infants, sempre vinculat al món esportiu. De fet, aquest any va dinamitzar la nova tarda esportiva de la Festa Major, amb una gimncana infantil.

 

Per aquesta temporada esportiva, el tennista proposa classes extraescolars de tennis per infants de diferents nivells i a partir de 5 anys.

 

El dia de la setmana per fer-les seria el dimarts i oferiria la possibilitat de passar a buscar els nens i nenes a la sortida de l'escola i portar-los fins a la pista de tennis on es faria la classe, a la zona de Can Llobet de Bellaterra

 

Per adults ja experimentats o joves aficionats, el bellaterrenc també ofereix classes a demanda

 

 

Lluis Riba, tennista i professor

 

Telèfon: 677 49 52 87

Correu electrònic: lluis.ribaf@gmail.com

 

 

Potenciar i mantenir les pistes de tennis bellaterrenques

 

 

A més, el tennista destaca com Bellaterra compta amb gairebé una desena de pistes de tennis de particulars. Algunes d’elles, segons explica, tenen una necessitat constant de manteniment. És per aquest motiu que l’emprenedor es troba en procés d’establir relacions amb els propietaris de les instal·lacions.

 

Per una banda, aquests es beneficiarien del manteniment del qual se'n encarregaria i, per l'altra, possibilitaria la idea de donar vida al conjunt de les instal·lacions privades, fins i tot en l'organització de tornejos entre pistes de particulars.

 

Actualment l’única entitat esportiva de Bellaterra, El Club Bellaterra, no ofereix la possibilitat de formar-se en tennis des de la renovació del nou club.