Ofertes, venda d’estocks i activitats en la nova jornada de comerç al carrer

by | set. 21, 2018 | Cerdanyola

 

 

La regidora Contxi Haro en roda de premsa

La regidora Contxi Haro en roda de premsa | Mónica García

 

 

 

  

El comerç de Cerdanyola del Vallès tornarà a sortir al carrer, el 6 d'octubre, amb la campanya El comerç es viu! Després de la suspensió del clàssic Firestoc, l'Ajuntament de Cerdanyola planteja una jornada de venda d'estocks, ofertes i activitats a les portes de les botigues de la ciutat.

 

 

Productes al carrer

 

“Ha augmentat la implicació dels comerços comparant amb l'últim Firestoc”, va destacar la regidora de Promoció Econòmica Contxi Haro durant la roda de premsa de presentació de la jornada el 21 de setembre. En l'última edició del Firestoc van participar al voltant de vint establiments, mentre que en la nova iniciativa de comerç al carrer s'hi han adherit una cinquantena.

 

La motivació per canviar el format ha estat adaptar la iniciativa a altres comerços que no poden posar en venda el seu estock. “Tal com estava plantejat el Firestoc, els comerciants dedicaven el dia que tenien per descansar a la fira. A més, molts comerços no tenien estock suficient per posar a la venda”, va explicar la regidora Haro. Per això, en la nova iniciativa l'horari serà l'horari comercial de cada establiment.

 

Quant als productes que oferirà cada comerç, es divideixen en tres formats: venda d'estock, ofertes i activitats. D'aquesta forma, hi haurà establiments que dediquin la jornada a reduir estock, altres que facin ofertes i altres que organitzin activitats com tallers, jocs, o contacontes. Pel que fa a la varietat d'establiments, s'hi han adherit comerços, restaurants, escoles de ball i, fins i tot, centres veterinaris. A més, la jornada es completarà amb animació durant tot el dia en diferents punts de la ciutat.

 

Que es repeteixi durant l'any

 

La idea amb què l'Ajuntament planteja la campanya és que es pugui fer més d'un cop a l'any. “Volem que cada dos mesos es facin activitats de dinamització del comerç”, va dir la regidora de Promoció Econòmica. Tenint en compte les campanyes estacionals, com la de Nadal, la iniciativa El comerç es viu es podria repetir en diferents moments de l'any.

 

 

Tot seguit pots consultar els establiments que participaran en la campanya El comerç es viu!

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: