Nuvolades amb precipitacions i temps més fresc amb l’arribada de la tardor

by | set. 24, 2018 | Méteo

 

 

Tardor a Bellaterra

Tardor a Bellaterra | Laia TR

 

 

El temps serà inestable i més fresc en aquest inici de setmana, segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri. El cel ennuvolat durant els matins dels dos primers dies de la setmana, podria produir l'arribada de ruixats durant la tarda o primeres hores de la nit. Les temperatures però, començaran a baixar a partir de dimarts a la matinada. A partir de dimecres, la previsió serà de dies més assolellats amb temperatures fresques, pròpies de l'estació de tardor.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: