Captura de pantalla del cercador de polígons industrials
Captura de pantalla del cercador de polígons industrials | CCVO

 

 

El Portal de Polígons del Vallès Occidental és una eina promoguda pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per la Reindustrialització. El Portal ha incorporat la informació del nou cens d’empreses ubicades als polígons d’activitat econòmica, que recull i presenta informació de prop de 8.500 empreses que es distribuïxen entre poc més de 12.000 establiments. El cens és un recurs molt útil per a la difusió de les empreses, sobretot de les PIMEs, per a buscar proveïdors o serveis de proximitat o per conèixer el teixit empresarial i les característiques sectorials dels diferents polígons.

 

El cens es pot consultar en el Portal de polígons del Vallès Occidental, a la pestanya del cercador d’empreses. Inclou més de 20 variables de caracterització de les empreses i els seus establiments: ubicació, activitat productiva, persona i dades de contacte, facturació, tram d’empleats, activitat exportadora,… El cens també recull les dades dels treballadors/es autònoms que tenen activitats empresarials donades d’alta. Aquestes suposen gairebé un 10% dels establiments censats.

 

Municipis participants

 

El cens s’ha elaborat a partir del conveni de col·laboració subscrit entre el Consell Comarcal i la majoria d’ajuntaments de la comarca, els quals han realitzat aportacions econòmiques per a dur a terme els treballs. Els municipis participants en el recent cens publicat són: Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls. Actualment, i donat que el cens té una periodicitat anual, s’han renovat els convenis de col·laboració per elaborar el cens d’aquest any i del vinent amb els ajuntaments.