El president d'El Club Bellaterra, Jordi Fau, a l'esquerra, i Marc Rossinés, exdirector d'El Club, a la dreta

El president d'El Club Bellaterra, Jordi Fau, a l'esquerra, i Marc Rossinés, exdirector d'El Club, a la dreta | Laia TR

 

  

  

Aquest divendres 28 i dissabte 29 de setembre El Club Bellaterra obrirà les seves portes a socis i no-socis per donar a conèixer totes les activitats de la nova temporada esportiva. A més, dissabte hi haurà l'acte de comiat del fins ara director d'El Club, Marc Rossinés, un dels pilars fonamentals del creixement del club esportiu. L'acte comptarà amb parlaments i un petit refrigeri i també s'aprofitarà per presentar al nou director d'El Club, Iñaki Jorquera.

 

  

  

L'acte serà a les 13 hores als jardins d'El Club, en un entreacte de totes les activitats que proposen per a les portes obertes: Pilates, Zumba, Cycling, Pàdel, Crossgym, Virtual cycling… Encara hi ha algunes places! Apunta't-hi aquí

  

  

Fes esport, fes salut! nou mètode d'última generació 

 

  

Una altra de les activitats que es presentaran durant les jornades serà el “FITest“, una bateria de proves amb tecnologia d'última generació per poder avaluar la nostra condició física. Voleu saber com esteu de forma física?, El FITest us ho dirà. De forma senzilla i per a tothom, es prenen dades sobre les capacitats físiques, cardio-respiratòries i morfològiques obtenint una base per tal de poder dissenyar l'entrenament més adequat.

 

 

La demostració serà divendres a les 19 hores a la sala 2 d'El Club. Amb aquest sistema podreu saber de manera fiable el vostre estat de forma i marcar-vos els objectius amb precisió. Una eina a l'abast de tothom per tal de millorar la nostra salut. 

 

Gràfic del FITest

Gràfic del FITest | Cedida