Veïns i veïnes durant la jornada de l'1 d'octubre de l'any passat
Veïns i veïnes durant la jornada de l'1 d'octubre de l'any passat | ANC Bellaterra

 

 

  

  

Un taller de llaços, dues exposicions amb fotografies i urnes de l'1 d'octubre, una botifarrada i una placa en homenatge a l'1-O. Així celebrarà Bellaterra l'aniversari de la celebració del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, el pròxim diumenge 30 setembre a l'EMD de Bellaterra.

 

 

  

  

La Secció Territorial de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Bellaterra reivindicarà la jornada, un dia abans, durant la tarda del diumenge 30 de setembre. Al matí hi haurà un taller de llaços des de les 10 fins a les 12 hores. Ja a partir de les 19 h, el coordinador de l'entitat bellaterrenca, Carles Guerra, inaugurarà l'exposició fotogràfica de l'1-O amb imatges d'aquell dia preses per veïns i veïnes bellaterrenques. També es podrà veure la instal·lació feta per diferents artistes: “Urnes per la Llibertat“.

 

 

  

  

A partir de les 20 hores començarà una “Botifarrada amb bolets solidària“, a un preu de 10 euros i inscripcions a bellaterra@assemblea.cat. Els corresponents beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat pels familiars dels polítics empresonats.

 

 

  

  

Ja a les 21 h arribaran els parlaments del president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, el vocal del PDeCAT Bellaterra, Jordi Macarulla, el vocal d'ERC, Quim Oltra i la regidora i membre de la CUP, Laura Benseny.

 

 

  

  

La nit es tancarà amb la col·locació d'una placa en homenatge l'1-O i una actuació musical.

 

 

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | ANC Bellaterra