Cel clar i pujada de temperatures per al cap de setmana

by | set. 28, 2018 | Méteo

 

 

Un dia clar a la parròquia de Bellaterra

Un dia clar a la parròquia de Bellaterra | Josep Mateu

 

 
 

 

La calor no acaba de marxar tampoc a la tardor i el meteoròleg Francesc Mauri pronostica dies amb pujades de les temperatures i el cel clar per al cap de setmana a Bellaterra i al llarg del Vallès Occidental.

Tot i que les nits sí que seran més fresques, durant els dies la temperatura serà càlida i el cel es veurà clar, exceptuant la tarda del diumenge, quan es poden girar nuvolades que causin precipitacions.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: