Imatge de les dues corals
Imatge de les dues corals | Cedida

 

La Coral del Turó de Sant Pau de Bellaterra i també la Coral Bots i Barrals faran un concert solidari aquest diumenge, 30 de setembre, en suport del menjador solidari de les Persones Amigues de Mossèn Rosell.

La cita serà a les 18 hores als jardins de la Sala d’Art Buigas (Avinguda de Catalunya, 23B, Cerdanyola), sota la direcció d’Alvaro Lafuente.

En el repertori, coincidint amb el 100 aniversari del naixement de Leonard Bernstein, s’inclouen cançons de West Side Story i entre altres, la Freedom Trilogy de Paul Halley un obra magnífica d’alta complexitat. Ambdues corals ja van actuar plegades a la cova gran de Santalinya (La Noguera, Lleida) sota el com “Coral Turons”.

Els Jardins de la Sala d’Art Buigas s’incorpora aquest any al conjunt d’espais musicals de Cerdanyola brindant l’oportunitat d’escoltar un concert en un marc extraordinari i de celebrar un acte solidari.

La Sala d'Art Buigas a l'avinguda Catalunya
La Sala d’Art Buigas a l’avinguda Catalunya | A. Salillas