Club Bellaterra

 

 

Tria les activitats que més t'interessin i apunta't ja a les jornades de portes obertes que farà el Club Bellaterra el 28 i 29 de setembre

 

Pilates, Zumba, Cycling, Pàdel, Crossgym, Virtual cycling… Per provar totes les activitats i instal·lacions inscriu-te al següent formulari. Des d'El Club es posaran en contacte amb tu per confirmar l'activitat.

 

Gràcies i bon esport!

 

 

 

Cartell de la campanya
Cartell de la campanya | Club Bellaterra

 

Des del Club recorden la importància de preparar-se per l'activitat diària i aconseguir viure en salut. Els beneficis de la pràctica esportiva són múltiples i els podeu aconseguir amb la realització de programes esportius regulars.

 

Ens hem d’agendar un temps, durant la setmana, per realitzar aquells programes que més ens agradin i que ens puguin ajudar a posar-nos en forma.

 

Des del centre esportiu us poden ajudar a triar quin tipus d’exercici us convé per assolir els vostres objectius. Adaptaran a la vostra agenda aquelles activitats que us motivin i que us ajudin a millorar la vostra forma física.

 

  • Repte dirigides: inscriu-te a la que més t’agradi o fes-les totes. Inscripció gratuïta, places limitades (Pilates 20 pl., Zumba 20 pl. i Cicling 15 pl.).

 

  • Demostració de Fitest: bateria de proves físiques mitjançant la més avançada tecnologia. 

 

  • Competició de pàdel tipus Champions League. Welcome pack per a tots els participants. Preus: 18 € socis, 25€ no socis.

 

  • 3×3 futbol: aprofita les instal·lacions i juga amb els teus fills o amics al rei de la pista.

 

  • Competició de Crossgym: qui serà el més fort, el més àgil i el més ràpid? Apunta’t ja. Inscripció gratuïta.