Imatge d'arxiu del Camí Verd del Vallès
Imatge d'arxiu del Camí Verd del Vallès | Laia TR

 

 

 

 

Una dona ha denunciat que va ser víctima d’una violació a Bellaterra, el 27 de juliol i al voltant de les 13 hores, al Camí Verd del Vallès. El fet va ser denunciat als Mossos d’Esquadra just ahir, el 2 d’octubre a la tarda i, des de llavors, el cos ha posat en marxa tot el mecanisme relacionat amb la investigació per tal d’esclarir el cas.

 

La dona en qüestió és treballadora en una empresa de serveis, encarregada de la neteja en una casa de Bellaterra. El Camí Verd és una ruta freqüentada per estudiants, infants, treballadors i treballadores domèstiques o esportistes, entre altres. En definitiva, una ruta que forma part de la vida diària de diferents veïns.

 

Aquest fet ha aixecat alarma entre la població. Una situació que la propietària de l’empresa de serveis ha lamentat: “estic dolguda i afectada perquè en un principi veïns i institucions posessin en dubte a aquesta persona (…)”. L’empresària atribueix aquesta situació al fet que ella donés l’alarma als veïns a través d'un grup de Whatsapp: “estava desesperada, no sabia què fer i ho vaig posar allà perquè ningú m’havia trucat per saber com estava evolucionant el cas”, afegeix.

 

La denúncia va ser posada just ahir, dia 2 d’octubre, a Mossos d’Esquadra i el cos està investigant els fets.