El Jordi i l'Olga de Taller de Viatges

El Jordi i l'Olga de Taller de Viatges | Cedida

 

 

Ara farà 9 anys, els veïns i veïnes de Bellaterra eren testimonis d'una divertida aventura: en plena crisis, s'obria a la plaça del poble una agència, el Taller de Viatges. En un lloc  on mai hi havia hagut cap agència i on tampoc hi havia hagut pràcticament comerç. Per tant, una aventura.

 

Des del primer dia s'hi va poder trobar a l'Olga Arias al capdavant solucionant els anhels dels clients. De mica en mica, i no només amb la gent de Bellaterra, sinó també d'altres ben allunyades contrades, van començar a confiar amb els serveis del Taller de Viatges. Els viatges de diverses destinacions van començar a augmentar i augmentar.

 

Mai podré agraïr prou a l’Olga Arias la seva professionalitat, tarannà i confiança envers a Taller de Viatges

 

 

Més tard, van arribar premis de l'ajuntament de Cerdanyola i de la Cambra de Comerç. Igualment, l'any posterior, el premis van arribar de l'associació de Botiguers, del Consell de Gremis, la Confederació de Comerç de Catalunya, de l'ajuntament de Barcelona, la Diputació i, fins i tot, de la Generalitat de Catalunya. Els reconeixements sempre són encoratjadors. També hem considerat premis, els nombrosos viatges que ens han ofert els nostres proveïdors, sempre a peculiars destinacions. Des d'aquí els ho volem agrair.

 

L'Olga a Perú i en Jordi a Sudan, viatges del 2018

L'Olga a Perú i en Jordi a Sudan, viatges del 2018 | Cedida

 

 

Cal dir per altra part, que cada any ha anat en augment la facturació de manera notable. Però cal reconèixer que cada any s'ha anat reduint el marge de benefici, tònica generalitzada en aquest i en molts d'altres sectors. Evidentment aquest és el motiu principal del tancament de moltes agències. A tall d'exemple però, cal dir que en aquests anys els clients ens han comprat vols per valor d'unes 1.400.00 milles, és a dir, gairebé un viatge de la Terra a la Lluna 7 vegades!

 

 

Mai podré agrair prou a l'Olga Arias la seva professionalitat, tarannà i confiança envers Taller de Viatges. Gràcies Olga.

 

 

Ara a l'Olga se li presenta l'oportunitat de millora professional en una altra empresa més gran i crec que li fa molta il·lusió. De cap de les maneres voldria perjudicar-la i la decisió ha estat el d'acabar l'aventura de Taller de Viatges tot desitjant-li tots els encerts possibles.

 

 

Simultàniament, ja fa anys que una experimentada empresa ens ve darrere per col·laborar en un nou projecte a Bellaterra. Però això, ja és una altra història…

 

 

Gràcies a tots!