Es manté l’alerta per intensitat de pluja a Bellaterra

by | oct. 9, 2018 | Méteo

Un dia de pluja a Bellaterra

Un dia de pluja a Bellaterra | Laia TR

 

 

 

Protecció Civil ha activat el Pla Inuncat a la comarca del Vallès Occidental i a Bellaterra per un avís de pluges intenses durant aquest dimarts 9 d'octubre. El dia ja ha començat plujós, amb precipitacions i tempesta elèctrica, i la previsió és que vagi a més.

Al migdia la pluja està previst que cedeixi, però és a partir de la tarda quan s'esperen més tempestes.

 

Des del Servei Meteorològic de Catalunya esperen que la pluja sigui més intensa a partir de les sis de la tarda d'aquest dimarts 9 d'octubre, quan hi ha activat un avís de perill de 2 sobre 6. La previsió és que les precipitacions es mantinguin durant tota la nit fins al matí de dimecres 10 d'octubre, quan encara hi ha activada una alerta per intensitat de la pluja. La previsió per aquest dimarts:

 

Previsió per dimarts 9 d'octubre

 

Des del Servei Català del Trànsit també demanen precaució en els desplaçaments amb vehicle.

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: