Anna Gener és la presidenta de Savills Aguirre Newman Barcelona
Anna Gener és la presidenta de Savills Aguirre Newman Barcelona | ACN

 

 

 

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE) ha convocat la primera edició dels Premis ADE Vallès amb l’objectiu de donar suport a l’empoderament de les dones. Els guardons es lliuraran durant el sopar que es farà el 30 de novembre a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès.

 

 

Per ara, l’organització ha fet públic el nom de la guanyadora del premi honorífic que serà per a Anna Gener, presidenta de Savills Aguirre Newman Barcelona. La resta de premis, entre ells un destinat a un home que representi els valors d’ADE, encara es desconeixen. Està previst premiar la constància, la creativitat i també a una empredaria novell. Per tant, en total, seran un cinc reconeixements.

 

 

L’acte de lliurament de premis serà presentat per Mariona Dinarés i comptarà amb una ponència de Mercè Brey abans del sopar. Es tracta d’un acte obert a tothom. Per assistir al sopar les inscripcions ja es poden formalitzar a través d'aquesta web.

 

Ade Vallès, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, es va fundar l'any 2012 amb l'objectiu d'actuar com a punt de referència i de trobada per fomentar el talent i el lideratge femení. La gran majoria de les associades a Ade Vallès són empresaries de Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat que provenen de sectors tant diversos com la salut, les assegurances, la comunicació… Amb una àmplia base a Cerdanyola i Sant Cugat, l'associació es planteja el repte d'ampliar el nombre de socies en altres ciutats veïnes com Sabadell o Terrassa.