Imatge de l'acte de presentació de Carlos Cordón com a candidat
Imatge de l'acte de presentació de Carlos Cordón com a candidat | Marcos Nevado

 

 

 

El PSC de Cerdanyola del Vallès iniciarà, el 19 d'octubre, un procés participatiu per elaborar del seu Programa electoral per les Eleccions Municipal de 2019, on també els bellaterrencs estan cridats a votar. El procés estarà actiu fins al 2 de desembre perquè la ciutadania pugui fer arribar les seves propostes.

 

 

La formació socialista és un dels partits que ja ha començat a definir com serà la seva candidatura per afrontar les Eleccions Municipals de 2019. Amb Carlos Cordón com a candidat, el PSC vol “Recuperar Cerdanyola per a tota la seva gent”, tal com destaquen en el tríptic informatiu sobre el procés participatiu que enceten durant el mes d'octubre. Per fer-ho, han format Grups de Treball per gestionar la participació de la ciutadania i instal·laran punts informatius i per recollir les propostes en diferents espais de la ciutat.

 

“Vivim un moment polític transcendental, on és vital sumar esforços per a poder redreçar el rumb de la ciutat i tornar a connectar amb la ciutadania”, expressa la formació en un comunicat. Des del PSC, esperen que les Eleccions Municipals els hi permetin “tornar a governar Cerdanyola des de l'esquerra social però, també, des de la responsabilitat, el consens i la transversalitat”.

 

Tot seguit pots consultar on s'ubicaran els punts d'informació del partit. A més, la formació indica que les propostes també es poden enviar a través de xarxes socials i l'adreça de correu electrònic del candidat Carlos Cordón.

 

Llocs on s'ubicaran els punts d'informació del PSC
Llocs on s'ubicaran els punts d'informació del PSC | PSC