Cotxes aparcats a la plaça del Pi, l'octubre del 2018
Cotxes aparcats a la plaça del Pi, l'octubre del 2018 | Laia TR

 

 

Durant el dimarts 16 i el divendres 19 d'octubre, agents cívics de l'Ajuntament de Cerdanyola faran un estudi de mobilitat al voltant de l'aparcament de la plaça del Pi de Bellaterra.

 

En concret, l'objectiu serà conèixer els problemes d'estacionament al llarg dels dies feiners i en horari comercial. Després d'aquest anàlisi, faran un estudi de mobilitat a partir de les dades de rotació i ocupació dels vehicles, per plaça i horari, així com les irregularitats que es produeixen a la zona.

 

Paral·lelament, els agents cívics també faran una campanya de conscienciació dirigida a les persones que aparquen malament els seus vehicles en aquest espai ciutadà.

 

El consistori cerdanyolenc afirma que amb les dades obtingudes farà una diagnosi sobre la situació de l'aparcament al voltant dels comerços bellaterrencs i inclourà propostes per millorar les deficiències que es detectin. En aquest sentit, alguns comerciants fa temps que reclamen mesures, així com també els veïns que fan ús de la zona en hora punta.