El temps que tindrem aquesta setmana

by | oct. 15, 2018 | Méteo

Cel i un pi a la carretera de Bellaterra

Cel i un pi a la carretera de Bellaterra | Laia TR

 

 

 

Després d'un cap de setmana amb pluges intenses arreu de Catalunya i al Vallès Occidental, on han caigut entre 40 i 80 L/m², torna l'estabilitat al territori.

 

El meteoròleg Francesc Mauri pronostica la possibilitat d'algun ruixat aïllat durant el dilluns, però amb predomini del sol, per sobre dels núvols, amb una temperatura estable però més fresca, en la resta de dies d'aquest inici de setmana. Si més no, el dijous podrien tornar les precipitacions.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: