Edició anterior del torneig
Edició anterior del torneig | Club Bellaterra

 

El Club Bellaterra, gimnàs i club de pàdel de la localitat, ha organitzat pel pròxim dia 27 d’octubre el torneig de pàdel solidari La Medusa, impulsat des d’un grup de metges, infermers i odontòlegs. La competició inclourà, a més, un dinar de barbacoa, música en directe i una degustació, així com l’entrega de premis pels guanyadors.

L’esdeveniment aplegarà tots aquells amants d’aquest esport que vulguin participar amb la intenció de recollir fons per la intervenció que aquest grup de professionals de la salut duen a terme durant 15 dies l’any (enguany a partir del 24 de novembre) a la regió de Thionk Essyl, al Senegal. Els voluntaris realitzaran procediments quirúrgics als habitants de la zona, principalment relacionats amb l’odontologia, la urologia i la cirurgia general.

Cartell del Torneig Solidari

 

Cartell del Torneig Solidari | Club Bellaterra

Així, amb la intenció de recollir fons per a despeses de material per aquest grup de voluntaris, el torneig La Medusa organitzarà partits de 30 minuts des de les 9h del matí fins a les 20h del vespre, distribuïts a les categories masculina, femenina i mixta, i dividits entre jugadors avançats i menys experimentats. Els enfrontaments es dividiran entre una fase classificatòria i una altra fase final.

Les inscripcions poden fer-se presencialment al Club Bellaterra fins al 17 d’octubre a un preu reduït de 20 euros, o fins al 24 d’octubre a un preu de 25 euros. D’altra banda, l’import del dinar de barbacoa es pagarà a part, amb un cost de 8 euros.

Per a més informació, podeu trucar al 93 580 25 42.