La bellaterrenca és la nova presidenta del club santcugatenc
La bellaterrenca és la nova presidenta del club santcugatenc | Cedida

 

 

La bellaterrenca Àngels Piñero ha passat a ser la nova presidenta del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, en substitució de Toni Molina. La de Piñero ha estat l'única candidatura que s'ha presentat en les eleccions a la presidència de l'entitat. La de Bellaterra, que presidirà el club els pròxims 4 anys, ha estat en els últims 4 anys la responsable d'estètica de grup a la junta directiva.

 

La nova junta directiva

Àngels Piñero, de 54 anys, és l'única que repetirà en el cos directiu, en el que s'estrenen Carol Morató (tresorera); Pradi Venegas (secretària), i les vocals Mònica Vinyals, Tania Müller, Esther Escolar i Noé Lupon. Després d'Alex Garzón i Toni Molina, Piñero és la tercera presidenta d'aquest club esportiu local.

 

Piñero: “Vull donar continuïtat al projecte del club, amb alguns petits canvis”

Piñero ha explicat que “un grup de persones em va animar a presentar-me, i vaig decidir fer-ho. L'objectiu que em fixo no és altre que el de donar continuïtat al projecte del club, amb alguns petits canvis, i que les entrenadores s'impliquin en el projecte. M'agradaria que hi hagués molta unió entre tothom”. Piñero ha agraït “tota la feina que ha fet la junta sortint durant els últims 4 anys”.

 

El Campionat de Catalunya de Conjunts, el dijous 1 de novembre a Sant Cugat

El dijous 1 de novembre, el CG Sant Cugat organitzarà, al Pavelló 3, el Campionat de Catalunya de Conjunts Nivell 8 de gimnàstica rítmica; la 2a fase de Copa Base Individual Nivell 7, i la 3a Fase de Copa Catalana Conjunts Tardor Nivell 7 en totes les categories.

  

  

En gimnàstica estètica de grup, el CG Sant Cugat participarà en la 3a fase de la Copa del Món, del 26 al 28 d'octubre, a París (França).