Novetats en la previsió d’aquesta setmana

by | oct. 22, 2018 | Méteo

La part de darrera de l'estació de Bellaterra

La part de darrera de l'estació de Bellaterra | Laia TR

 

 

 

Segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri, aquest inici de setmana estarà marcat per l'inici de l'estabilitat. Durant les primeres hores del dia, Bellaterra es despertarà amb lleugeres boires. De totes maneres, a mesura que avanci el dia predominaran el sol i una temperatura estable, que serà més fresca a les nits.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: