L’ANC de Sant Quirze munta un llaç groc gegant

by | oct. 23, 2018 | Sant Quirze

Llaç groc humà organitzat per l'ANC de Sant Quirze el passat diumenge 21

Llaç groc humà organitzat per l'ANC de Sant Quirze el passat diumenge 21 | Xavi Josa

 

El passat diumenge 21 d'octubre la seu a Sant Quirze del Vallès de l'Assemblea Nacional Catalana va organitzar un acte per a conformar un llaç groc gegant a la localitat. L'esdeveniment, que es va fer a la plaça d'Anselm Clavé, vora la Parròquia de Sant Quirze, també va comptar amb la participació d'altres col·lectius com el CDR de Sant Quirze.

  

  

L'aplec i posterior conformació de la icona de grans dimensions, a través de papers de color groc, van ser duts a terme per l'associació “per demanar la llibertat dels presos i les preses polítiques i pel retorn lliure de càrrecs de les persones exiliades“, segons informa en un comunicat.

 

 

 

  

  

Així, l'ANC de Sant Quirze ha volgut retre aquest homenatge vora un any després de l'empresonament de diferents càrrecs polítics i civils de l'àmbit independentista per part de la justícia espanyola. L'associació ha volgut expressar que, amb aquest acte, “Sant Quirze deixa clar que aposta per la llibertat i per avançar en la República catalana“.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: