Una de les fotografies de l'aplec
Una de les fotografies de l'aplec | Associació Sant Pau del Riu Sec

 

 

El Casal Pere Quart de Sabadell ubicat a la Rambla de Sabadell, 69, acollirà – el 25 d'octubre a les 18 hores – l'entrega de premis i inauguració de l'exposició fotogràfica de l'associació Sant Pau del Riu-Sec.

 

L'entitat bellaterrenca, fortament arrelada al Vallès, presentarà una mostra de fotografies preses – amb la col·laboració de l'Associació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER) i durant el 3r Aplec celebrat a la zona de Sant Pau del Riu-Sec, entre Bellaterra, Badia i Sabadell.

 

Com a esdeveniment cultural acompanyant intervindrà una secció de la Coral del Col•legi de Metges de Barcelona i Hospital de Santa Pau, dirigits pel Dr.Jordi Craven-Bartle i Lamote de Grignon, acompanyats pel pianista Álvaro Lafuente que ens oferiran un tastet musical de 30 minuts.

 

  

A continuació es realitzarà la projecció de les deu millors fotografies sobre una base musical i poètica a càrrec de la bellaterrenca Francina Carenas

 

 

Finalment es procedirà a l'entrega de premis als guanyadors i tot plegat ho celebraran amb cava. L'acte premiarà els fotògrafs Miquel Pons Bassas i Joan Manel Vera. Des de l'associació calculen que l'acte tindrà una durada d'una hora i l'entrada és gratuïta per a tothom.

 

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | Associació Sant Pau del Riu Sec