Deixalles

Deixalles | Albert Pantaleoni

 

 

Hola veïns sóc l'Albert Pantaleoni, veí del Camí Antic de Sant Cugat.

 

Aquest cap de setmana vaig estar netejant el voral del camí, ja que hi havia una certa quantitat de brossa, a continuació us adjunto la fotografia perquè veieu tot el que vaig recollir en 10 min…

 

Dit això m'agradaria organitzar una sortida un dia pel matí del cap de setmana, ja sigui un dissabte o un diumenge per anar en grup al Pla dels Estels amb bosses, on allà, sí que hi ha una gran quantitat d'escombraries acumulades.

 

Lluitem perquè Bellaterra recuperi al seu voltant el seu color verd. A continuació us adjunto el meu WhatsApp (639076493) , tothom que estigui interessat em pot enviar un missatge per privat i ja m'encarregaré de muntar el grup de WhatsApp.

 

Moltes gràcies per llegir-me i una salutació cordial veïns de Bellaterra.                              

Albert Pantaleoni Xercavins