Cartell de la jornada de tardor del Grup Escolta Bellaterra
Cartell de la jornada de tardor del Grup Escolta Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

El Grup Escolta de Bellaterra ha decidit avançar la Castanyada. Com cada any, des del Cau han volgut portar la festa tradicional de tardor als carrers de la nostra localitat i oferir activitats per apropar aquesta festa gastronòmica i cultural a tots, especialment als infants.

  

  

Així, el pròxim dissabte 27 d'octubre, el grup escolta serà des de les 16:30h fins les 19:30h a la plaça del Pi coent castanyes i moniatos per tots aquells que en vulguin, apropant així aquesta festivitat tradicional catalana al centre de Bellaterra.

  

  

D'altra banda, com a novetat, aquest any es durà a terme a la mateixa hora un taller de cuina de panellets per als més petits al local del Cau, a la cantonada de l'avinguda Joan Fàbregues amb el passatge Santa Creu. L'activitat, que tindrà un cost simbòlic d'un euro, servirà com a tret d'inici de la campanya de recaptació per a renovar els locals parroquials que serveixen de seu al grup escolta, coincidint amb el canvi de mossèn a la Parròquia de la Santa Creu