El PEM Guiera tornarà a ser el protagonista a la sala de plens
El PEM Guiera tornarà a ser el protagonista a la sala de plens | Lali Álvarez

 

 

El dijous 8, a les 19 h, se celebrarà un Ple Extraordinari a Cerdanyola del Vallès per votar dos punts referents a la gestió del PEM Guiera: l’aprovació inicial del valor de reversió i la modificació del pressupost municipal per incloure aquesta inversió.

 

L’Ajuntament de Cerdanyola podria donar un nou pas per avançar en la resolució de la qüestió del Parc Esportiu Municipal. El capítol que encara està pendent de tancar és el referent al valor de reversió dels béns adscrits a la concessió de la construcció i explotació del PEM Guiera i de la liquidació del contracte formalitzat l’any 2001.

 

La proposta que portarà el govern és de 1.111.827,36€. Aquesta xifra es troba per sota dels més de 3 milions d’euros fixats provisionalment pel plenari l’any 2016. Si el Ple aprova de forma inicial, el dijous 8 de novembre, aquest valor, la pilota passarà a estar al sostre de la Federació Catalana d’Handbol i de les entitats financeres implicades, qui hauran de comunicar si accepten o no aquest valor de reversió.