Coral del Turó de Sant Pau, una de les corals que actuaran
Coral del Turó de Sant Pau, una de les corals que actuaran | Cedida

 

La Coral Turó de Sant Pau tornarà a actuar per la Festa Major de tardor de Cerdanyola. Segons indiquen des de la mateixa agrupació, enguany la coral de la urbanització bellaterrenca se sumarà a la Coral Bots i Barrals formant la Coral Turons per dur a terme una actuació per celebrar aquesta festa tardorenca. 

 

L'actuació, on participaran també altres corals musicals, estarà dedicada a Maria Josep Besson, antiga professora de cant de l'escola de música Aulos de Cerdanyola que va morir aquest passat mes d'agost a causa d'un càncer.

 

El concert per la Festa Major de Sant Martí es durà a terme el pròxim dissabte 10 de novembre a les 17:30 h a l'envelat de la plaça Sant Ramón de Cerdanyola del Vallès. 

 

Cartell de la actuació de les dues corals a les festes de Sant Martí
Cartell de la actuació de les dues corals a les festes de Sant Martí | Coral Turó de Sant Pau