Els integrants del Masculí Absolut de pàdel del Club Bellaterra el passat diumenge
Els integrants del Masculí Absolut de pàdel del Club Bellaterra el passat diumenge | Club Bellaterra

 

La secció de pàdel del Club Bellaterra torna a estar d'enhorabona. Menys d'un mes després que el Femení Absolut del club assolís la pujada a tercera categoria de la Lliga Catalana de Pàdel, els bellaterrencs tornen a ser notícia després que el Masculí Absolut hagi aconseguit el seu ascens a segona.

  

  

Va ser després del partit dut a terme el passat diumenge 4, quan els de Bellaterra van guanyar el Club Tennis Els Gorchs, de les Franqueses del Vallès, per la mínima: 1-2 indicava el resultat final al marcador en l'última jornada de lliga.

  

  

Els del Club Bellaterra necessitaven un punt per quedar quarts a la classificació i el van aconseguir, pujant a segona categoria de la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Pàdel. Una situació que significa més feina per als de casa, que hauran de preparar-se de valent en la temporada vinent per enfrontar-se amb alguns dels millors equips de Catalunya.